Reviews

Wij zijn trots op onze reviews!

Wij vinden het ontzettend belangrijk wat onze gasten vinden van Bistronoom, de service en het eten. Daarom zijn we trots dat we van onze gasten gemiddeld 4,7 van de 5 sterren krijgen en dat op basis van 244 reviews! Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews en de herkomst.

Reviews op Facebook

Op Facebook worden wij beoordeeld met 4,9 van de 5 mogelijke sterren. Dit is gebaseerd op meer dan 100 reviews. Wil je alle reviews lezen of zelf een review plaatsen op Facebook? Dat kan via deze link!

Reviews op Tripadvisor

Op Tripadvisor worden wij beoordeeld met 4,5 van de 5 mogelijke sterren en staan we op nummer 1 van Woerden. Dit is gebaseerd op meer dan 50 reviews. Wil je alle reviews lezen of zelf een review plaatsen op Tripadvisor? Dat kan via deze link!

Reviews op Resengo

Op Resengo worden wij beoordeeld met een rapportcijfer van 9,2! Dit is gebaseerd op meer dan 150 reviews. Wil je alle reviews lezen of zelf een review plaatsen op Resengo? Dat kan via deze link!

Reviews op Google

Op Google worden wij beoordeeld met 4,6 van de 5 mogelijke sterren. Dit is gebaseerd op meer dan 54 reviews.

Reviews op Iens

Op Iens worden wij beoordeeld met een rapportcijfer van 8,9! Dit is gebaseerd op meer dan 30 reviews. Wil je alle reviews lezen of zelf een review plaatsen op Iens? Dat kan via deze link!

 

Quotes waar we trots op zijn!

Heerlijk gegeten bij de Bistronoom. Het eten is erg verrassend en van een hoog niveau. De porties zijn spot-on. Het bijpassend wijnarrangement is zeker een aanrader.

Nu een aantal keer geweest en dus tijd voor een recensie. Bistronoom is echt een favoriete plek in Woerden geworden ( wij zijn in Woerden komen wonen). Het eten is ontzettend goed.

We zijn nu 4 maal bij de Bistronoom geweest en het was telkens een feest. De kaart wisselt regelmatig en iedere keer weten ze ons te verassen met bijzondere gerechten. Bijzondere smaakcombinaties die je op voorhand doet fronsen, maar die als gerecht bijzonder lekker blijken te zijn.

Op een zonnige maandagmiddag een fantastische 3 gangen lunch gegeten op het mooie terras. Vooral het voorgerecht van dumpling met kalf was voortreffelijk. Je voelt, ruikt, merkt en proeft dat hier mensen met passie werken.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot