Ons Team

Ben jij op zoek naar een bijbaantje of parttime baan en heb je affiniteit met horeca? Ervaring is geen must, maar wel een pré. Vanaf 18 jaar. Interesse? Stuur even een e-mail met je motivatie en CV naar jobs@bistronoom.nl

Solliciteer nu >

Parttime bedieningstopper

Word jij onze nieuwe collega in de bediening? Ervaring is geen must, maar wel een pré.

Door hard te werken en door te zetten, sta je al met 1-0 voor.

Jan Cees

Eigenaar en ondernemer

Een gedreven vakman met oog voor het product en het eindresultaat. Verzet veel werk en zet altijd door.

Als alle details kloppen, is het geheel compleet.

Kirsten

Eigenaar en ondernemer

Heeft oog voor ieder detail en is tevens een warme gastvrouw. Het enthousiasme is aanstekelijk.

Achter elke slok zit een verhaal.

Danny

Sommelier

Helemaal gek van wijn, overigens van alles waar alcohol in zit.

Bereid een mooi vers product en het grootste werk is al gedaan.

Jeroen

Chef kok

Creatieveling in de keuken en sfeermaker van het team. De energie is niet te temmen.