Events & Media

CHEESY DINER | SUNDAY FUNDAY | ZONDAG 13 OKTOBER

ALLE KAASKOPPEN OPGELET! HEAVEN IS HERE
Speciaal voor jullie organiseren we op zondag 13 oktober het beste diner ooit…. Een vier gangen KAAS menu, kan het nog beter!?
Jazeker WIJN & KAAS! Ook is het mogelijk om bijpassende wijnen te bestellen bij het KAAS menu. Heaven is here!
Bij zijn? Reserveer NU onder vermelding van ‘Cheesy Diner’.
Wil je de dag helemaal compleet maken? Bezoek voorafgaand aan het Cheesy Diner het Kaaspakhuis Woerden en krijg daar een rondleiding van 17h00 – 18h00! Vermeld bij de reservering ‘Kaaspakhuis’ en wij nemen contact met jullie op voor de rondleiding.
Kosten? Cheesy Diner 48 euro per persoon. Cheesy Diner inclusief en rondleiding door het Kaaspakhuis 52 euro per persoon.
Tot 13 oktober!

We ♥ ELZAS Wijnproeverij | – 20 oktober –

SUNDAY FUNDAY

Deze Sunday Funday kun je genieten van het beste uit de Elzas streek in Frankrijk. We proeven 6 verschillende Elzas-wijnen en er is gezorgd voor wat brood en kaas op tafel. Verder wordt je volledig in de watten gelegd door Danny.

We starten om 15.30 uur, je kunt binnenlopen vanaf 15.00 uur. De proeverij duurt +/-2,5 uur.

De kosten voor deze ‘ELZAS’ wijnproeverij zijn €22.50 p.p.

Aanmelden voor de ‘ELZAS’ proeverij kan via de e-mail info@bistronoom.nl of geef het even aan bij de reservering. Bellen kan natuurlijk ook altijd 0348 – 746493.

VOL=VOL dus wees er snel bij!

Voor wie het leuk vindt, mag daarna blijven eten. Het is ook mogelijk om alleen naar de wijnproeverij te komen. Niets moet, alles mag!

Reserveren voor het diner doe je via www.bistronoom.nl/reserveren/.

Tot 20 oktober!

MEDIA

Winnaar Gouden Pollepel 2017

Negen maanden was het spannend of ze de koppositie konden behouden, maar het is gelukt. Bistronoom in Woerden wint de Gouden Pollepel 2017! ,,Van het voornemen om het thuis niet over werk te hebben is niets terechtgekomen.’’

Lees het artikel

Misset Horeca

Centraal staat het gebruik van zoveel
mogelijk natuurlijke producten, de eigen…

MEER LEZEN

De Restaurant Krant

Het koppel wil met Bistronoom culinaire beleving
zonder poespas bieden en gasten…

MEER LEZEN


Entree Magazine

Bistronoom staat voor bistronomie, oftewel
eten op niveau in een….

MEER LEZEN

 

Horeca Vizier

Er is geen linnen op tafel, de sfeer en de setting
zijn informeel en relaxt….

MEER LEZEN

 

 


Gastronomie

Patron-cuisinier Jan Cees Graafland (29) werkte
eerder als chef bij restaurant De Dukdalf…

MEER LEZEN

 

Dichtbij

Centraal staat het gebruik van zoveel
mogelijk natuurlijke producten, de eigen…

MEER LEZEN

 


Woerdense Courant

Centraal staat het gebruik van zoveel
mogelijk natuurlijke producten, de eigen…

MEER LEZEN

 


 

 Algemeen Dagblad

Terwijl de een behaaglijk spint bij het haardvuur…

MEER LEZEN

Krantenartikelen

Klik om te vergroten

artikel1
artikel2
artikel3
artikel4
artikel5